آخرین ارسال های انجمن




Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1


    Location
    خونمون
    علایق
    علایق
    شغل و حرفه
    شاغل
    Thanks
    28,831
    Thanked 19,101 Times in 5,239 Posts
    Blog Entries
    2
    Send a message via Yahoo to sh_boy28

    آموزش تهیه کیک و ...

    خب این تاپیک میشه واسه طرز تهیه کیک و کلا چیزای خوردنی
    اگه کسی هم چیز جالبی به نظرش اومد آموزشش رو بذاره بقیه هم استفاده کنن

    خانم های سایت استفاده کنن


    Last edited by sh_boy28; 12th May 2013 at 13:38.
    "::''::''می بینم که............؟"::"::"

    این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور***پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم؟
    سالها منتظر سیصدو اندی مرد است***آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم؟
    اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید***به گمانم که بنا نیست کنارش باشیم!


  2. The Following 9 Users Say Thank You to sh_boy28 For This Useful Post:

    Amir_potter (9th May 2013),Ashkan-Patishia (9th May 2013),mohsen1373 (7th May 2013),mojtaba3624 (16th May 2013),Shadiii (13th May 2013),shirin33 (9th May 2013),showtime (7th May 2013),smohammad10 (9th May 2013),Supernatural (12th July 2013)

  3. #2


    Location
    خونمون
    علایق
    علایق
    شغل و حرفه
    شاغل
    Thanks
    28,831
    Thanked 19,101 Times in 5,239 Posts
    Blog Entries
    2
    Send a message via Yahoo to sh_boy28
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد







    مواد لازم:
    آرد سفید 85 گرم
    نشاسته ذرت 23 گرم
    شکر 195 گرم
    سفیده تخم
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    255 گرم
    کرم تارتار 4 گرم
    نمک به میزان لازم
    رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو) 1
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    سوپ خوری


    طرز تهیه :
    آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شکر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد خشک بالا را که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرامی مخلوط کرده و در داخل
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    20 سانتی متری ( چرب نمی کنیم ) ریخته و داخل فربا حرارت 370 درجه فارنهایت یا 185 درجه سانتی گراد به مدت 35-30 دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت 2-1
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بماند تا سرد شود بعد از
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    دربیاورید.



    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    "::''::''می بینم که............؟"::"::"

    این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور***پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم؟
    سالها منتظر سیصدو اندی مرد است***آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم؟
    اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید***به گمانم که بنا نیست کنارش باشیم!


  4. The Following 8 Users Say Thank You to sh_boy28 For This Useful Post:

    Amir_potter (9th May 2013),mohsen1373 (7th May 2013),mojtaba3624 (16th May 2013),Shadiii (13th May 2013),shirin33 (9th May 2013),showtime (7th May 2013),smohammad10 (9th May 2013),Supernatural (12th July 2013)

  5. #3


    Location
    خونمون
    علایق
    علایق
    شغل و حرفه
    شاغل
    Thanks
    28,831
    Thanked 19,101 Times in 5,239 Posts
    Blog Entries
    2
    Send a message via Yahoo to sh_boy28
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد


    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد








    مواد لازم:
    نعنا - مرزه - ترخون - گشنیز (500 گرم)
    برگ مو گوشت
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    کرده 300 گرم
    پیاز : ۱
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد

    رب: ۱
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    خوری
    برنج -- لپه : ۱/۳ پیمانه خیس شده
    نمک -
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    - زرد چوبه
    برای
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    می توانید از مخلوط سرکه و شکر یا آبغوره و شکر استفاده کنید . من این دلمه را با رب انار ترش و مخلوط آن با شکر درست می کنم . بستگی به ذائقه ی شما می تان این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را ترش یا شیرین و ملس تهیه کرد. پیاز را خلال کنید سرخ کنید
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و زرد چوبه اضافه کنید. رب ا اضافه کنید تفت بدید.
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    هارا شسته و ریز خورد کنید ، برنج آبکش شده را اضافه کنید و به پیاز داغ اضافه کنید

    از روی حرارت بردارید اندازه ۱
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    از مواد رو داخل برگ‌ها ی مو بذارید و بپیچید حالا به هر شکلی یا مستطیل یا لوله کنید
    داخل برگ مو مقداری مواد دلمه بزارید



    بعد قسمت بالای برگ رو برگردونید روی مواد دلمه




    بعد قسمت راست و چپ برگ مو رو برگردونید به مرکز برگ




    همونطور که تو شکل میبینید و بعد لوله کنید






    بعد داخل
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    مرتب بچینید , اگر فصل گوجه سبز بود لا به لایه دلمه‌ها گوجه سبز بچنید اگر نه غوره بریزید

    و ۱
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    گوجه فرنگی را پور کنید و روی دلمه‌ها بریزید و کمی‌ آب اضافه کنید و بذارید تا کامل بپزد, بعد از پخت بذارید کمی‌ آب ته
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    باقی‌ بماند نه اینکه آبه دلمه‌ها کامل کشیده شود


    نوش جان



    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    "::''::''می بینم که............؟"::"::"

    این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور***پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم؟
    سالها منتظر سیصدو اندی مرد است***آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم؟
    اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید***به گمانم که بنا نیست کنارش باشیم!


  6. The Following 9 Users Say Thank You to sh_boy28 For This Useful Post:

    Ashkan-Patishia (9th May 2013),mohsen1373 (7th May 2013),mojtaba3624 (16th May 2013),Shadiii (13th May 2013),shirin33 (9th May 2013),showtime (7th May 2013),smohammad10 (9th May 2013),Supernatural (12th July 2013),_hidden_ (9th May 2013)

  7. #4


    Location
    خونمون
    علایق
    علایق
    شغل و حرفه
    شاغل
    Thanks
    28,831
    Thanked 19,101 Times in 5,239 Posts
    Blog Entries
    2
    Send a message via Yahoo to sh_boy28
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد





    مواد لازم برای داخل خمیر

    گوشت
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    کرده :200 گرم
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    : 1عدد متوسط
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    دلمه ای: نصف 1
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    دلمه ای
    جعفری: ساتوری شده: 2
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    خوری
    سیر : 3 حبه
    پیاز: 1عددکوچک
    نمک
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    سیاه : به مقدار لازم



    مواد لازم برای خمیر:

    ارد : 2 پیمانه
    شیر : 3/4پیمانه
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    مایع : 3
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    خوری
    پکینگ پودر: 1
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    خوری
    نمک : نوک
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    چای خوری
    پنیر بز یا موزارلا






    ابتدا ارد را با پکینگ پودرو نمک مخلوط کنید , شیر را که کمی گرم کرده اید به ان اضافه کنید ( شیر نیاید داغ باشه )
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا به
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    نچسبد و یک خمیر یک
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و نرمی به
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بیاد و ان را درون کیسه پلاستکی بگزارید به مدت 30 دقیقه تا ور بیاد






    پیاز را نگینی خورد کنید کمی تفت دهید
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    نگینی شده را همراه با سیر خورد شده اضافه کنید 1 دقیقه تفت دهید
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    گیاهی
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    دلمه ای را اضافه کنید. نمک و
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بزنید.

    وقتی گوشت
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    شده کمی سرخ شد جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد از روی حرارت برش دارید.

    از خمیر به اندازه کوچکتراز نارنگی بردارید با وردنه باز کنید
    و از مواد 1
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    داخل خمیر بگذارید و کمی پنبر روشون بزارید. انگشتتون رو با اب تر کنید و دور خمیر بمالید.
    و سر خمیر را به هم برسانید و با چنگال کناره هاش رو ببندید.

    در یک ظرف کوچک و گود
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بریزید بزارید
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    داغ بشه حرارت رو بزارید روی متوسط و پیراشکی های اماده رو در
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    سرخ کنید.وقتی یک طرف پیراشکی سرخ شد طرف دیگر را برگردانید و سرخ کنید.

    حرارت
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    نباید داغ داغ باشه با انداختن یک تکه خمیر کوچک درون
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    ان را تست کنید.

    اگر خمیر طول کشید که روی
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بیاید یعنی اینکه
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    شما هنوز خوب داغ نشده و اگر سریع بالا اومد یعنی
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    زیادی داغ شده اگر 2-3ثانیه طول کشید که خمیر بالا بیاد یعنی
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    شما اماده است



    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    "::''::''می بینم که............؟"::"::"

    این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور***پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم؟
    سالها منتظر سیصدو اندی مرد است***آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم؟
    اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید***به گمانم که بنا نیست کنارش باشیم!


  8. The Following 9 Users Say Thank You to sh_boy28 For This Useful Post:

    Ashkan-Patishia (9th May 2013),mohsen1373 (7th May 2013),mojtaba3624 (16th May 2013),Shadiii (13th May 2013),shirin33 (9th May 2013),showtime (7th May 2013),smohammad10 (9th May 2013),Supernatural (12th July 2013),_hidden_ (9th May 2013)

  9. #5


    Location
    خونمون
    علایق
    علایق
    شغل و حرفه
    شاغل
    Thanks
    28,831
    Thanked 19,101 Times in 5,239 Posts
    Blog Entries
    2
    Send a message via Yahoo to sh_boy28
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد





    اول از همه بايد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    مناسبي انتخاب كنيد. يعني ماستي كه يك
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و ترش باشد ( اگر ترش نيست
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را در ظرف سر بسته و به مدت ۳
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    در يخچال نگهداري ميكنيم ) سپس
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را آنقدر هم ميزنيم تا كاملا براق شود آنگاه دو برابر
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    موجود آب به آن اضافه ميكنيم و ميزان
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    هم به دلخواه خواهد بود.

    ـ حال براي گازدار شدن دوغ كافيست دو حبه
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    به آن اضافه كنيم.

    ـ سپس دوغ را به مدت ۱۰ دقيقه در ظرف سربسته اي ( كاملا بسته و محكم ) خوب هم ميزنيم و بعد ظرف حاوي دوغ را در هواي آزاد به مدت يك هفته نگهداري ميكنيم.

    ـ اكنون دوغ ما به همراه چند تكه يخ آماده ميل كردن است.

    ـ هرگز بيش از حد از
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    براي گازدار كردن دوغ استفاده نكنيد

    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    "::''::''می بینم که............؟"::"::"

    این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور***پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم؟
    سالها منتظر سیصدو اندی مرد است***آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم؟
    اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید***به گمانم که بنا نیست کنارش باشیم!


  10. The Following 8 Users Say Thank You to sh_boy28 For This Useful Post:

    Amir_potter (9th May 2013),Ashkan-Patishia (9th May 2013),mojtaba3624 (16th May 2013),Shadiii (13th May 2013),shirin33 (9th May 2013),smohammad10 (9th May 2013),Supernatural (12th July 2013),_hidden_ (9th May 2013)

  11. #6


    نام واقعی
    امیر
    Location
    هاگوارتز
    علایق
    فیلم -موزیک -فوتسال
    شغل و حرفه
    دانشجو
    سن
    22
    Thanks
    13,494
    Thanked 15,683 Times in 3,488 Posts
    Blog Entries
    3
    Send a message via Yahoo to Amir_potter
    اونایی که قبول دارن دیگه هادی رو باید زنش داد بلند صلوات
    نکند رخنه کند در دل ایمانم شک

    نکند لو بدهم اسم تو را زیر کتک

    نکند نامه جعلی مرا پست کند

    نکند این همه بد قلب مرا سست کند

  12. The Following 8 Users Say Thank You to Amir_potter For This Useful Post:

    Ashkan-Patishia (9th May 2013),mojtaba3624 (16th May 2013),Shadiii (13th May 2013),shirin33 (16th May 2013),sh_boy28 (9th May 2013),smohammad10 (9th May 2013),Supernatural (12th July 2013),_hidden_ (9th May 2013)

  13. #7


    Location
    خونمون
    علایق
    علایق
    شغل و حرفه
    شاغل
    Thanks
    28,831
    Thanked 19,101 Times in 5,239 Posts
    Blog Entries
    2
    Send a message via Yahoo to sh_boy28
    صلوات
    "::''::''می بینم که............؟"::"::"

    این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور***پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم؟
    سالها منتظر سیصدو اندی مرد است***آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم؟
    اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید***به گمانم که بنا نیست کنارش باشیم!


  14. The Following 7 Users Say Thank You to sh_boy28 For This Useful Post:

    mamzi1993 (16th May 2013),mojtaba3624 (16th May 2013),Shadiii (13th May 2013),shirin33 (16th May 2013),smohammad10 (9th May 2013),Supernatural (12th July 2013),_hidden_ (9th May 2013)

  15. #8


    Location
    خونمون
    علایق
    علایق
    شغل و حرفه
    شاغل
    Thanks
    28,831
    Thanked 19,101 Times in 5,239 Posts
    Blog Entries
    2
    Send a message via Yahoo to sh_boy28
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد








    مقدار کالری

    مواد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    یاد شده در مجموع 1520 کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تقسیم این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    میان 4 نفر، مقدار کالری دریافتی برای هر نفر 380 کیلوکالری خواهد بود. البته خوردن این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    با یک پیش‌دستی
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    یا یک لیوان
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    ، مقدار کالری دریافتی را 50 تا 100 کیلوکالری دیگر اضافه خواهد کرد.

    همراه
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد


    در صورت تمایل می‌توانید با این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    کاهویی که به آن جوانه ماش و گندم و کلم بروکلی اضافه کرده‌اید، میل کنید.
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    خوردن تازه نیز علاوه بر فیبر، تأمین کننده بتاکاروتن و مواد معدنی‌ای مانند منیزیم خواهد بود.

    نوشیدنی نیز می‌تواند یک لیوان دوغ کم نمک و بدون گاز باشد، البته آب‌میوه‌هایی مانند آب پرتقال هم برای این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    مناسب هستند.


    مـواد لازم برای 4 نفر


    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بدون پوست 300 گرم 550 کیلوکالری

    برنج 4 لیوان 640 کیلوکالری

    پیاز کوچک 3
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    20 کیلوکالری

    زرشک 1 لیوان 10 کیلوکالری

    شکر 2
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    مرباخوری 20 کیلوکالری

    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    مخصوص سرخ کردن 2
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    غذاخوری 180 کیلوکالری

    کره 1
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    غذاخوری 90 کیلوکالری

    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    ، نمک و
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    به میزان دلخواه 0 کیلوکالری


    طـرز تـهـیـه


    * تکه‌های
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را بدون افزودن ادویه‌ای در 2
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    غذاخوری
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    سرخ کنید و بعد از طلایی شدن، پیازها را بیفزایید و پس از افزودن نمک و
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    ، مقداری آب بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم پخته شوند.

    * در
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    ‌ای که آب در حال جوشیدن است، برنج را بریزید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را آبکش کنید.

    * در تابه‌ای کوچک کره، شکر،
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و زرشک بریزید و پس از آب شدن کره، کمی آب به آن‌ها اضافه کنید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید تا هم زرشک‌ها قرمز بمانند و هم
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    خود را به سایر محتویات بدهد.

    * برنج را بعد از دم کشیدن در ظرف بکشید و روی آن را با برنج مخلوط شده با زرشک و
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بپوشانید. در ظرفی دیگر هم
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را بریزید و در کاسه‌ای کوچک آب
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را سرو کنید.


    12
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    زرشک‌پلو

    زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    (زرشک‌پلو) در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است:

    1. برای اینکه غذای‌تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را در
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آن‌ها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید.

    2. پیازی که به
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    اضافه می‌شود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای کوچک را انتخاب کنید و 2 تا 3
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    از آن‌ها را در ظرف حاوی
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بیندازید.

    3. ادویه‌های مورد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    برای طبخ
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    فقط
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و کمی نمک است. مرغی که برای این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    استفاده می‌شود باید زردرنگ باشد، به همین دلیل افزودن
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و رب گوجه‌فرنگی را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌کنم.

    4.
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    باید آبدار باشد، البته آب غلیظ شده. آب
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را باید در کاسه‌ای جدا از
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    سرو کرد.

    5. روغنی که برای سرخ کردن زرشک استفاده می‌کنید باید تازه باشد و البته کره برای این کار بهتر است.

    6. شکر را باید به زرشک در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم باعث می‌شود زرشک‌ها روی برنج بچسبند، هم
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    طعم ترش و شیرین پیدا کند.

    7. زرشک را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشک شدنش می‌شود و هنگام خوردن به
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    ‌ها می‌چسبد.

    8. برای آنکه
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    خوب
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بدهد، آن را در هاون سنگی یا چوبی آسیاب کنید نه در دستگاه آسیاب برقی زیرا با این کار
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و بوی خود را از
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    خواهد داد.

    9. برای آنکه
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    کاملاً
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بدهد، کره را قبل از اینکه کاملاً آب شود با زرشک،
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و شکر در تابه‌ای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    این ادویه را کم خواهد کرد.

    10. برخی خانم‌ها
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    به اصطلاح آب کرده را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری می‌کنند. این کار کاملاً اشتباه است و باعث می‌شود این ادویه
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    و طعم خود را از
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    بدهد و برای افزودن به
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    مناسب نباشد.

    11. بهترین نوشیدنی همراه این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    یک لیوان دوغ،
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    گلاب یا بهارنارنج است که به شما پیشنهاد می‌کنم.

    12. برای زیباتر شدن این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    ، پس از سرو آن روی زرشک‌ها یک
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    غذاخوری خلال پسته نیز بریزید.
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    به زرشک‌پلو خواهد داد.


    اگر اضافه وزن دارید

    مصرف
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    را محدود و فقط به اندازه 6
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    مرباخوری برنج میل کنید. غذایتان را با
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    ‌های تازه بخورید تا دریافت فیبر باعث احساس سیری در شما شود.

    اگر یبوست دارید

    بهتر است از
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    زیتون استفاده کنید. حتی می‌توانید به
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    که در بشقابتان کشیده‌اید،
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    گندم پودر شده بیفزایید. خوردن این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    با
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    خوردن تازه میزان فیبر دریافتی را افزایش می‌دهد و به کنترل این بیماری کمک می‌کند.

    اگر کم خونی دارید

    به جای
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    از گوشت بوقلمون استفاده و قسمت ران آن را که آهن بیشتری دارد، انتخاب کنید. همراه این
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    نیز یک لیوان آب پرتقال بنوشید زیرا وجود ویتامین C در آن باعث می‌شود آهن بیشتری جذب شود.
    براي نمايش لينک ها بايد ابتدا در سايت عضو شود ، بر روي کليد عضويت کليک کنيد
    "::''::''می بینم که............؟"::"::"

    این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور***پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم؟
    سالها منتظر سیصدو اندی مرد است***آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم؟
    اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید***به گمانم که بنا نیست کنارش باشیم!


  16. The Following 3 Users Say Thank You to sh_boy28 For This Useful Post:

    Shadiii (13th May 2013),shirin33 (16th May 2013),Supernatural (12th July 2013)

  17. #9


    Thanks
    20,329
    Thanked 15,827 Times in 3,729 Posts
    آقا هادی خانوم خانه دار خوبی از آب در میای، آورین آورین

    من دو تا تاپیک جدا ارسال کردم ندیده بودم اینو


    یکـــــی باید باشه !!
    یکـــــی که آدمو صدا کنه ،
    به اسم کوچــیکش صدا کنه .. .
    یه جــــــوری که حال آدم رو خوب کنه ؛
    یه جـــــوری که هیچــــکس دیگه بلد نبــاشه ...


    یکــــــی باید آدم رو بلد باشه !





  18. The Following 5 Users Say Thank You to Shadiii For This Useful Post:

    mamzi1993 (16th May 2013),mojtaba3624 (16th May 2013),shirin33 (16th May 2013),sh_boy28 (12th July 2013),Supernatural (12th July 2013)

  19. #10


    نام واقعی
    شیرین
    Thanks
    21,080
    Thanked 13,781 Times in 2,958 Posts
    Blog Entries
    1
    دستور پخت پیتــــــــــــــــــــزا کاپ


    Name:  پیتزا کاپ.jpg
Views: 162
Size:  21.9 KB




    مواد لازم:


    گوشت چرخ کرده » 250 گرم


    قارچ سرخ شده » یک پیمانه


    فلفل دلمه ای نگینی » یک چهارم پیمانه


    ژامبون خُرد شده » نصف پیمانه


    پیازچه و جعفری ریز شده » نصف پیمانه


    پیاز » یک عدد بزرگ


    سیر » دو حبه



    رب گوجه فرنگی » دو قاشق غذاخوری


    نمک و فلفل و آویشن و روغن » به میزان لازم


    پنیر پیتزا و نان باگت » به میزان لازم





    طرز تهیه :


    پیاز رو خُرد کنید و به همراه سیر خرد شده, تفت بدید، وقتی کمی رنگ اونا تغییر کرد،

    گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید. گوشت که تفت خورد،

    قارچ سرخ شده، ژامبون خُرد شده و پیازچه و جعفری رو هم اضافه کنید و تفت بدید،

    رب رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه و خوشرنگ بشه.

    حالا نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.

    نان های باگت رو به اندازه های ۶ الی ۷ سانتی متر برش بدید،


    حالا خمیر وسط نان رو خالی کنید و اون تکه آخر خمیر رو بذارید توی نان بمونه که وقتی نان رو از مواد پر میکنید,

    مواد از ته نان به بیرون نریزه! نان رو باید استوانه ای مثل یک لیوان روی میز قرار بدید.

    مواد رو توی اون بریزید تا پر بشه و بعد روی اون رو با پنیر بپوشونید.

    همه نانها رو به همین صورت آماده کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید.

    حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پینر طلایی بشه. بعد هم سرو کنید.



    نکات :

    *میتونید به جای گوشت چرخ کرده, از سویا هم استفاده کنید.

    *همیشه توی غذاهایی که پنیر پیتزا دارند, آویشن بریزید. چون ترکیب فوق العاده ای دارد.

    *قارچ را از قبل خرد کنید و با کمی روغن, نمک و آبلیمو با حرارت بالا تفت بدهید تا سیاه نشوند.


    آدمهایی که این جمله رو می شنون خوشبخت ترین آدمها هستند:

    “عیب نداره با هم درستش می کنیم”



  20. The Following 3 Users Say Thank You to shirin33 For This Useful Post:

    mojtaba3624 (16th May 2013),sh_boy28 (12th July 2013),Supernatural (12th July 2013)

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •